Voor clubs

Informatie over ons systeem:

In seizoen 2017/2018 zijn wij begonnen met online ticketing voor eredivisie handbal ploeg H.V. Borhave. Na de succesvolle thuiswedstrijd in Borne tegen Cabooter/Group HandbaL Venlo kregen wij het verzoek van tophandbal ploeg Morrenhof Jansen/Dalfsen om de eerste finale wedstrijd tegen Succes Schoonmaak/VOC Amsterdam te voorzien van E-Ticking. Ruim 500 supporters uit het hele land bestelde online tickets en mochten de kaartverkoop rij overslaan.

Ons systeem:
Wij maken gebruik van een systeem dat makkelijk toe te passen is. Het scannen van de tickets gebeurt door smartphone’s. De smartphone’s worden voorzien van een applicatie (app). In deze app kun je live zien hoeveel tickets er verkocht zijn, hoeveel tickets er al zijn gescand, aan wie de tickets verkocht zijn en kun je de QR-Code scannen die op het ticket staat. De QR-Code is eenmalig te gebruiken en verliest na gebruik zijn waarde. Na het scannen van de QR-Code komt er op het scherm van de smartphone een groen of een rood vinkje te staan. Ook beschikken de tickets over een barcode. Deze barcode is in verschillende soorten te verkrijgen (afhankelijk van de barcode scanner die je gebruikt).

Als vereniging heeft het meerdere voordelen:
Informatie:
Je krijgt veel informatie over je bezoekers, waar ze vandaan komen en of ze vaker een wedstrijd bezoeken. Maar ook bijvoorbeeld of het promoten van een specifieke evenement invloed heeft op de kaartverkoop.
De verkoop van de e-tickets sluit één uur voor het begin van het evenement. Via de applicatie kun je, live,  zien hoeveel kaarten er zijn verkocht. Zo kun je de inzet van vrijwilligers, medewerken en barpersoneel erop aanpassen.

Bij grote wedstrijden met veel bezoekers kun je aan de kassa tickets uitgeven. Zo voorkom je een rij bij de deur en kunnen mensen doorlopen zonder problemen. Zo zorg je voor een waterdicht systeem en is het overzichtelijk hoeveel mensen er binnen zitten. Bij de grotere wedstrijden heb je daardoor een snellere doorstroom van publiek. Dit verhoogt de gebruikers ervaring en zullen bezoekers sneller terugkomen.

Financieel:
Binnen 24 uur na het evenement zal CC-Media het verschuldigde bedrag overboeken op de gewenste rekening. Ons systeem is ook makkelijk te gebruiken bij busreizen. Zo loop je niet met contant geld rond, kun je voor vertrek zien wie er meegaan én kun je zien of de bus al vol zit. Ook hoef je zelf geen lijstje bij te houden wie er een plek heeft gereserveerd en of er nog plekken over zijn. Dat scheelt je administratief heel veel tijd. Via de applicatie kun je inzien of iedereen al aanwezig is en wie er nog ontbreekt. Mist er iemand? Dan kun je via de applicatie de persoon bellen. Zo kan de bus op tijd vertrekken!

Als sponsor zie je de naam van je bedrijf het liefst zo veel mogelijk, daarom is het mogelijk (kosteloos!) om een sponsor banner te plaatsen op het ticket! Als vereniging kun je hier weer inkomsten uithalen.

Kosten:
Per online verkocht ticket betaal je €0,80 euro ticket fee. Deze prijs is inclusief 21% BTW. Het is echter ook mogelijk om namens de vereniging tickets aan te maken voor sponsoren en genodigden. De kosten voor een genodigden tickets zijn €0,10 per ticket. Niet meer dan 10% van de totale online kaartverkoop mag bestaan uit genodigden tickets.

Service:
Zodra er meer dan 100 tickets online zijn verkocht (exclusief genodigden tickets) neemt het CC-Media (kosten vrij) de kaartcontrole over! Zo kun je bij grote duels de focus houden bij andere zaken en hoeven jullie je als vereniging geen zorgen te maken om de kaartcontrole. CC-Media kan ook zorgen voor een mobiel pinapparaat.

Interesse? Neem contact met ons op!

Contact:

[contact-form to=’okkemengerink@hotmail.com’ subject=’Aanmelding’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefoonnummer’ type=’text’/][contact-field label=’Vereniging’ type=’text’/][/contact-form]